Artikel-ID: 000026927
Access Level: Public

M10/M12/M22: Headset opties

U kunt elk van ons "H" Serie headsets gebruiken met de M10, M12 en M22 versterkers.De "H" Serie headsets hebben de Quick Disconnect ™ (QD) Connector functie aan het einde van de headset-kabel waarmee u eenvoudig loskoppelen en uw headset, zelfs tijdens een gesprek weer aan. Met de QD, er is geen noodzaak om het gesprek in de wacht te zetten of te verwijderen van uw headset. De volgende zijn al de "H" Serie headsets compatibel met de M10/M12 en M22 modellen: