Artikel-ID: 000027441
Access Level: Public

Bereik

Wanneer de CA40 zich in lang bereikmodus bevindt, produceert deze een sterker radiosignaal dan in standaard modus. Dit sterker signaal kan storing veroorzaken in sommige host telefoons, en soms een vervelend zoemgeluid veroorzaken. Elk op DECT-gebaseerd product zal dezelfde effecten ondervinden. Het gebruik van een standaard bereik elimineert dit probleem door een veel lager radiosignaalniveau te gebruiken. De CA40 is uniek in de zin dat de gebruiker standaard of lang bereik modus kan kiezen door een eenvoudige tweestandschakelaar te gebruiken op de onderzijde van de CA40 basisunit. De Ellipse biedt de gebruiker deze keuze niet en de gebruiker moet een keuze maken tussen afzonderlijke sku’s met hoog of laag vermogen