Artikel-ID: 000026999
Access Level: Public

Savi 400-serie Firmware Release Notes

Versie 28.28/134/28.28
Base firmwareversie 28.28, USB-versie 134, headset versie 28.28
Wat is er nieuw

• Vaste audio-probleem met de Savi 400-serie als gevolg van een fout in de klokbeheersing van de klok van het geluidsvoorbeeld. Opmerking: om toegang te krijgen tot deze firmware gebruikers moeten bijwerken naar Plantronics Hub v3.9.4 of hoger.

Versie 28.27/132/28.26
Base firmwareversie 28.28, USB-versie 132, headset versie 28.26

Wat is er nieuw
• Compliance met het DECT forum beveiligingscertificaat programma
• Omkeerbare volume +/- oriëntatie voor de Savi 440/445 headset

Opgeloste problemen
• Oproepcontrole werkt niet goed wanneer de headset Talk knop wordt ingedrukt terwijl de Hub draait
• Mute probleem in Lync / Skype for Business
• Onverwacht LED-gedrag op de headset en D100-adapter
• Audio routing probleem met softphones
• Problemen bij het opnemen van een oproep na de configuratie van het apparaat en het primaire abonnement

versie 19.44/118/19.41

Base firmwareversie 19.44, USB-versie 118, headset versie 19.41

Wat is er nieuw
  • Verbeterde functionaliteit met Microsoft Office Communicator en Plantronics call control-software
  • Verbeterde standalone apparaat functionaliteit
  • Verbeterde betrouwbaarheid firmware-upgrade
  • Toegevoegd 48 kHz afspeelsamplesnelheid ondersteuning
Opgeloste problemen
  • Vaste Microsoft Lync en Mac-compatibiliteit
  • Fixed headset audio probleem dat zou kunnen resulteren in een vibrerende geluid in sommige scenario's
  • Vaste mute synchronisatiekwestie