Artikel-ID: 000030266
Access Level: Public

Spaken Bekend probleem met Voyager Legend UC: NEC roept Windows XP worden beantwoord met Mute on

Uitgifte
Op Windows XP, inkomende oproepen met de Voyager Legend UC (of Voyager PRO UC) headset en NEC UNIVERGE SP350 v5.2 softphone zet de microfoon te dempen bij antwoord.
Oorzaak
SP350 v5.2 gemaakt timing veranderingen met onjuiste mute werking veroorzaken op Windows XP.
Workaround / Resolutie
Gebruik SP350 v5.1 plaats, of een upgrade naar Windows Vista, 7 of 8.
Getroffen Operating System(s)
Windows XP
Software waarin dit probleem Applicatie(s)
Spaken 2.6 en later, met NEC UNIVERGE SP350 versie 5.2
Beïnvloed Hardware
Voyager Legend UC en Voyager PRO UC (alle herzieningen)
Datum Verhoogde
14 februari 2013