BackBeat GO Problemen oplossen: responsive Knoppen

000009513

Question

Als ik op de knoppen op mijn BackBeat GO, gebeurt er niets. Wat kan ik doen?

Answer

Als er niets gebeurt wanneer u op de knoppen op de headset, probeer het opnieuw instellen van het apparaat.

Om uw BackBeat GO resetten:

1. Druk op de knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje knippert rood en blauw.
  2. Drukt u op de volume omhoog en volume omlaag knoppen tegelijk. Het lampje knippert snel 3 keer, en dan is de headset wordt uitgeschakeld.
  3. Wanneer u de headset inschakelt, gaat het automatisch in de pairing-modus (knipperend rood en blauw), zodat u kunt Combineer hem met je telefoon of ander apparaat
Indien dit uw probleem niet verhelpen, neem dan contact op met onze Technical Assistance Center voor verdere assistentie.