CS500/CS500XD Series Problemen oplossen: Vervorming

000007833

Question

Het geluid wordt vervormd. Wat moet ik doen?

Answer

• Verlaag de sprekende volumeknop of luisteren volume knop op de basis. Bij de meeste telefoons is de juiste instelling stand 3.
  • Als uw bureautelefoon een volumeregelaar heeft, lager tot de vervorming verdwijnt.
  • Als de vervorming nog steeds aanwezig is, past u de headset volumeknop om het volume headset luidspreker verlagen. Als de vervorming aanhoudt, hoe lager de Listening volume knop op de basis.
  • Zorg ervoor dat er minstens 12 inch tussen het basisstation en de computer, en ten minste 6 inch tussen je basis en uw telefoon.