Calisto P540-M: gesloten computers

000006803

Question

Kan de Calisto P540-M telefoon worden gebruikt wanneer de computer is vergrendeld?

Answer

Als een veiligheidsmaatregel, veel bedrijven op slot de computer als deze niet wordt gebruikt na een bepaald aantal minuten. Om de computer te ontgrendelen, moet de gebruiker zijn wachtwoord in te voeren.

Kan dit Plantronics telefoon worden gebruikt om een ​​gesprek met Microsoft Office Communicator maken wanneer de computer is vergrendeld?

Een instelling in de Microsoft Office Communicator-server bepaalt of de telefoon kan worden gebruikt wanneer de computer wordt afgesloten, die door de IT of computer support team is ingesteld. Er is geen instelling op de telefoon die het mogelijk maakt om te worden gebruikt wanneer de computer wordt vergrendeld.

Hier is de instelling op de Microsoft Office Communicator-server waarmee de telefoon worden gebruikt wanneer de computer is gesloten

Er is een beleid genaamd DisableHandsetOnLockedMachine die dit regelt:

0 (of niet ingesteld) = Sta alle inkomende / uitgaande gesprekken.

1 = Laat alleen inkomende gesprekken.

2 = Blokkeer inkomende en uitgaande gesprekken.

In W13 is een GPO. In W14 dit gaat via inband van de server in te stellen.