Voyager Legend en Windows Phone: nee Melding binnenkomend gesprek in de headset / Hear "Geen telefoon is aangesloten ... 1 telefoon aangesloten" Na het missen van een oproep

Artikel-ID:

000010833

Question

Ik wil niet een inkomende oproep melding in de headset te horen en als ik een oproep mist, hoor ik "Geen telefoon is aangesloten ... 1 telefoon aangesloten" in de headset. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

Answer

Om dit probleem op te lossen:
  1. De headset uit de lijst met gekoppelde apparaten uw telefoon verwijderen.
  2. Zet de headset in de pairing-modus door ofwel de stem-knop te tikken en vervolgens zeggen "pair-modus" of door het ingedrukt houden van de belknop tot u hoort "koppelen."
  3. Ga naar de telefoon Startscherm> Instellingen> Bluetooth
  4. Op het Bluetooth-scherm, zorgen ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld - de telefoon automatisch gedetecteerd modus als Bluetooth is ingeschakeld. De headset moet worden weergegeven in de lijst met apparaten als PLT_Legend van uw telefoon.
  5. Wanneer u kiest voor de telefoon en Voyager Legend koppelen, moet de headset en de telefoon. Eenmaal gekoppeld, moeten de apparaten automatisch verbinding.
  6. Na de headset verbindt, krijgt u de optie om je contacten te worden gedownload naar de headset, zodat ze kunnen worden benaderd door de headset Phone Book Access Profile (PBAP). Selecteer 'Toestaan'.