Hopp til innhold

Programmet BackBeat

Mobil-app

Få et nytt nivå av tilpasning og kontroll på BackBeat-hodetelefonene, og gi lytteopplevelsen et personlig preg.

Hvor produktet kan kjøpes

Oversikt

Finn ut hvordan BackBeat-appen gir BackBeat-hodetelefonene et nytt nivå av tilpasning og kontroll.

Skreddersy BackBeat-MODELLEN slik at den passer til livsstilen din.

• Tilpassing av MyTap-kommando: Tilordne kommandoer til øreproppene for sport. Med ett eller to trykk kan du starte en stoppeklokke, stille inn en tidtaker eller velge favorittspillelisten direkte fra øreproppene.
  • Hold deg oppdatert: Oppdater fastvaren på BackBeat-hodetelefonene for å få de nyeste funksjonene. Du får automatisk beskjed når ny fastvare utgis.
  • Tilpasse innstillinger:  Tilpass funksjonen og lydinnstillingene for Backlat-hodetelefoner.

Last ned

Versjon 2.0

Krav

• Android 5.0 og høyere
  • IOS 11.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Støttede enheter

• BackBeat PRO 5100
  • BackBeat FIT 6100
  • BackBeat FIT 3200
  • BackBeat FIT 3150
  • BackBeat FIT 3100
  • BackBeat FIT 2100
  • BackBeat FIT 350
  • BackBeat GO 410
  • BackBeat GO 810