Accessibility Skip to content

BackBeat FIT Companion Mobil-app

Få tilpasning og kontroll på et helt nytt nivå med Plantronics BackBeat FIT-hodetelefoner.

Oversikt

Oppdag hvordan BackBeat FIT Companion gir de nye Plantronics BackBeat FIT-hodetelefonene dine tilpasning og kontroll på et nytt nivå.

Skreddersy BackBeat-MODELLEN slik at den passer til livsstilen din.

• Tilpass innstillingene ved å endre språket på talevarslingene
  • Oppdater fastvaren på BackBeat FIT-hodetelefonene for å få de nyeste funksjonene.
  • Du vil bli varslet automatisk når det utgis ny fastvare. Få best mulig ytelse ved å holde BackBeat FIT oppdatert.
  • Ta kontroll over tilkoblingen til hodesettet.
  • Installer BackBeat FIT Companion-appen på alle telefoner og nettbrett du bruker med hodesettet for å bytte mellom enheter med ett enkelt trykk.
  • Utforsk alle funksjoner og innstillinger for BackBeat FIT.
  • Bruk trinn-for-trinn veiledningen for å få hjelp til sammenkoblingen

Last ned

Versjon 3.3.0 (Android)
Versjon 3.2.0 (iOS)

Krav

• Android 4.4 og nyere
  • IOS 8.2 og nyere
  • Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch