BackBeat GO 3 Companion

Mobilapp

Skapa en ny nivå av anpassning och styrning av Plantronics BackBeat GO 3-hörlurar.

Återförsäljare

Översikt

Upptäck hur BackBeat GO 3 Companion skapar en ny nivå av anpassning och styrning av dina nya BackBeat GO 3.

Skräddarsy din BackBeat GO 3 så att den passar din livsstil.

• Anpassa inställningarna genom att ändra språk för röstmeddelanden
  • Uppdatera den inbyggda programvaran i BackBeat GO 3-hörlurarna för att få de senaste funktionerna.
  • Du får automatiskt ett meddelande när ny firmware släpps så att du kan hålla dina Backbeat FIT uppdaterade, vilket säkerställer att de fungerar på bästa sätt.
  • Ta kontroll över headsetets anslutning.
  • Installera BackBeat GO 3 Companion-appen på alla telefoner och surfplattor som du använder med headsetet och växla enkelt mellan olika enheter med en enda tryckning.
  • Utforska alla funktioner och kontroller i BackBeat GO 3-hörlurarna
  • Använd den stegvisa guiden för att få hjälp med parkopplingen

Hämta

Version 1.20 (Android)
Version 1.12 (iOS)

Krav

• IOS-enheter med iOS 8.2 och senare: IPhone 5 och senare, iPad Air, iPad mini, iPod touch (5:e generationen)
  • Android-enheter som kör OS v4.4 eller senare
  • Begränsat stöd för enheter som kör Android 6