Hub Mobile

IOS-/Android-app

Få ytterligare funktioner i ditt nya Poly Bluetooth-headset med praktiska verktyg, meddelanden och statusinformation.

Översikt

Se hur du med Plantronics Hub får ut mer av ditt nya Plantronics Bluetooth®-headset med hjälpsamma verktyg, aviseringar och statusinformation.

Få tillgång till följande funktioner för Poly Sync 20, Voyager Focus 2, Voyager Edge, Voyager Edge UC, Voyager Legend (endast Android), Voyager Legend UC (endast Android), Voyager Focus UC, Voyager 3200-serien, Voyager 4200-serien, Voyager 5200-serien, Voyager 6200-serien och Voyager 8200-serien:

• Använd Find MyHeadset till att hitta ditt headset genom att skicka en ljudsignal eller använda funktionen BackTrack (inte tillgängligt för Poly Sync 20).
  • Anpassa inställningarna
  • Hantera alternativ för smarta sensorer (inte tillgängligt för Poly Sync 20, Voyager Focus 2, Voyager 4200-serien och Voyager 6200-serien).
  • Kontrollera batterinivån
  • Se headsetstatus
  • Utforska headsetets funktioner
  • Uppdatera den fasta headsetprogramvaran trådlöst från en smarttelefon (endast Poly Sync 20, Voyager Focus 2, Voyager 3200-serien, Voyager 4200-serien, Voyager 5200-serien, Voyager 6200-serien och Voyager 8200-serien).
  • Ändra språkalternativ för röstmeddelanden (Poly Sync 20, Voyager Focus 2, Voyager 3200-serien, Voyager 4200-serien, Voyager 5200-serien, Voyager 6200-serien, Voyager 8200-serien, Voyager Edge och Voyager Edge UC).
  • Aktivera headsetstöd för Amazon Alexa och hitta ditt borttappade headset med hjälp av det nya stödet för Find With Tile (Voyager 4200- och Voyager 5200-serien). Det finns eventuellt inte stöd för den här funktionen i alla regioner.

Få tillgång till följande funktioner för Plantronics Voyager Legend, Voyager Legend UC, BackBeat FIT, BackBeat PRO, BackBeat PRO+, BackBeat PRO 2, BackBeat SENSE, BackBeat FIT 500-serien, BackBeat 500-serien, BackBeat FIT 300-serien, BackBeat GO 600-serien, BackBeat 100, BackBeat GO 2, BackBeat GO 3, Calisto 5300, Voyager PRO HD, Voyager 100-serien, Explorer 10, Explorer 50, Explorer 80, Explorer 100, Explorer 500-serien, Marque M155, Marque 2 M165, Marque 2 A170, Marque 2 M180, M25-serien, M55, M70-serien och M90-serien:

• Använd Find MyHeadset till att hitta ditt headset genom att skicka en ljudsignal eller använda funktionen BackTrack
  • Kontrollera batterinivån
  • Se headsetstatus
  • Utforska headsetets funktioner

Hämta

Version 3.18
Version 3.18

Krav

• iPhone 5S och senare
  • iOS 12 och senare
  • Android OS v7 och senare
  • Vissa versioner av Android-operativsystemet och vissa telefoner/surfplattor kan kanske inte använda alla funktioner.