Plantronics Manager Pro Demo

Smidig hantering av headset. Plantronics Manager Pro gör att IT-avdelningen kan komma åt och vidta åtgärder utifrån information från headseten, firmware-/programuppgraderingar och andra kompatibilitetskonflikter för att spara tid och ansträngning.

Titta på skärminspelningar nedan för att lära dig mer om viktiga komponenter i Plantronics Manager Pro. Lär dig att övervaka, hantera och underhålla headsetuppsättningen från Plantronics och få information från kraftfulla analysrapportmoduler.

Konfiguration av klientorganisation

IT-ansvarige Todd visar hur du bygger upp användar- och enhetsdata i klientorganisationen Manager Pro.

Todd IT Manager ställer in enhetspolicyer och efterlevnad på plats med Manager Pro.

Todd DEN chef checkar på hans apparatinventering med den Pro chefen.

Lär dig hur icke-IT-ansvariga använder Manager Pro Analytics för att förbättra användningen av headset och för att ta hand om medarbetarnas välbefinnande.